Fjerne en konto

Fjern kontoer fra HTC One M9 Prime Camera Edition hvis du ikke lenger bruker dem. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke kontoer og informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Trykk på en kontotype.
  3. Klikk på ved siden av kontoen du vil fjerne.

Eller hvis du er på skjermbildet Kontoinnstillinger, klikker du på .

4. Klikk på Fjern.
Viktig: Noen personlige data kan beholdes av den tredjeparts applikasjonen etter at du har fjernet kontoen fra HTC One M9 Prime Camera Edition.