Synkronisere kontoene

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Autosynk På/Av-bryteren for å slå automatisk synkronisering på eller av.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle kontoer manuelt, klikker du på en kontotype og gjør ett av følgende:
    • Klikk på ved siden av kontoen du vil synkronisere, og klikk på Synkroniser nå.
    • Klikk på > Synkroniser nå på skjermbildet Kontoinnstillinger.
Tips:Kontoinnstillinger-skjermen kan du også endre synkroniseringsinnstillinger for en konto.