Demontere minnekortet

Når du trenger å fjerne lagringskortet mens HTC One M9 Prime Camera Edition er på, må du først demontere lagringskortet for å forhindre at du skader eller ødelegger filene på minnekortet.
Viktig: Hvis minnekortet brukes som internt lagringsområde og det finnes apper som ble flyttet til kortet, kan du ikke åpne disse appene etter at du har demontert kortet.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lagring og USB.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis lagringskortet vises under Eksternt lagringsområde, klikker du på ved siden av kortnavnet.
    • Hvis lagringskortet vises under Internt lagringsområde, klikker du først på kortnavnet og deretter på > Løs ut.