Vise og administrere filer i lagringsområdet

Fra og med Android 6.0 kan du gå til Innstillinger for å vise og administrere filer i telefonens lagringsområde og på lagringskortet. Du kan også vise og administrere filer på en ekstern USB-lagringsenhet når du har koblet den til HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lagring og USB.
  2. Klikk på Telefonens lagringsområde eller lagringskortnavnet.
  3. Klikk på Utforsk for å vise internt lagringsinnhold – enten det er telefonens lagringsinnhold eller det interne lagringsinnholdet på lagringskortet.
  4. Hvis du vil velge eller oppheve valg av filer:
    • Trykk på og hold en fil for å velge den. Hvis du vil velge flere filer, klikker du på hver fil.
    • Klikk på en fil for å oppheve valg av den.
    • Hvis du vil velge alle filer, trykker du på og holder en fil først og klikker på > Merk alle.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil slette, klikker du på .
    • Hvis du vil lime inn, klikker du på > Kopier til. På den utskyvbare menyen Lagre til velger du hvor du vil lime inn, og klikker på Kopier.