Ekstrem strømsparingsmodus

I perioder når du ikke bruker telefonen mye, kan du slå på ekstrem strømsparingsmodus for å forlenge batteriets levetid ytterligere. I denne modusen kan standbytiden vare lenger enn vanlig, og du kan bare bruke de mest grunnleggende funksjonene, for eksempel telefonsamtaler, tekstmeldinger og e-post.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Av/på.
  3. Klikk på Ekstrem strømsparingsmodus av/på for å slå denne modusen av eller på.

Hvis du vil angi når denne modusen skal slås på automatisk, klikker du på Ekstrem strømsparingsmodus og velger et batterinivå.