Kontrollere batteriforbruk

Se hvordan systemet og apper bruker batteriet og hvor mye strøm som brukes.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Av/på.
  3. Klikk på Batteriforbruk, og klikk på et element for å sjekke hvordan det bruker batteriet.
  4. Hvis du ser Juster strømforbruk mens du viser detaljer om batteriforbruk, kan du klikke på alternativet nedenfor for å justere innstillinger som påvirker batteriforbruket.
En annen måte å sjekke batteriforbruket per app på er å gå til Innstillinger, og klikk deretter på Applikasjoner. Klikk på applikasjonen du vil sjekke, og klikk på Batteri.
Merk: Hvis Batteri-alternativet på skjermbildet Appinfo er nedtonet, betyr det at appen i øyeblikket ikke bruker batteriet.