HTC BoomSound Connect-appen

Hvis du bruker Qualcomm AllPlay-drevne høyttalere, laster du ned og installerer HTC BoomSound Connect-appen på HTC One M9 Prime Camera Edition for å administrere dem, legge sanger i kø til en delt høyttaler og annet.
  1. Koble HTC One M9 Prime Camera Edition til en høyttaler eller grupperte høyttalere. Hvis du vil ha detaljer, se Strømming av musikk til høyttalere som drives av den smarte medieplattformen Qualcomm AllPlay.
  2. Når du blir bedt om å laste ned HTC BoomSound Connect, laster du ned og installerer appen.
  3. Åpne HTC BoomSound Connect-appen.
  4. Bruk kontrollene i appen for å styre musikkavspillingen og justere høyttalervolumet.
  5. Hvis du vil bytte mellom høyttalere, klikker du på ved siden av gjeldende høyttalernavn og klikker på en annen høyttaler.
  6. Når flere telefoner strømmer musikk til samme høyttaler, klikker du på for å legge til musikk i køen.
  7. Hvis du vil vise køen og sjekk hvor en sang befinner seg på listen, klikker du på .
  8. Klikk på for å vise innstillingene for HTC BoomSound Connect. Du kan endre navn på høyttalere eller tømme køen.