Bruke HTC Connect til å dele mediene

Før start må du sette opp høyttalere, TV eller apparater for å koble til Wi-Fi-nettverket. Se dokumentasjonen for å se hvordan det settes opp.
  1. Åpne og spill av musikk eller annet medieinnhold du vil dele fra HTC One M9 Prime Camera Edition.
  2. Sveip opp med tre fingre på skjermen.
  3. Klikk på enheten du vil koble til.
  4. Så snart du er tilkoblet, kan du for eksempel bruke telefonen til å regulere volumet, ta pause eller fortsette avspillingen.
  5. Hvis du vil stanse deling av trådløse enheter og koble fra enheten, sveiper du nedover med tre fingre på skjermen.
Relaterte fremgangsmåter