Bruke HTC BoomSound med hodetelefoner

Plugg inn hodetelefoner, og slå på HTC BoomSound med Dolby Audio for å oppleve raffinerte lyddetaljer på en mer personlig måte.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Plugg inn hodetelefonene i hodetelefonpluggen.
  3. Klikk på HTC BoomSound med Dolby Audio På/Av-bryter.
  4. Klikk på HTC BoomSound med Dolby Audio, og velg et alternativ fra skjermbildet Velg dine hodetelefoner. HTC One M9 Prime Camera Edition husker hodetelefonprofilen du velger. Derfor behøver du ikke å velge den igjen neste gang.
Merk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgjengelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lyd ut.