Bytte modus i HTC BoomSound

Slå på HTC BoomSound med Dolby Audio i Innstillinger, og opplev et helt nytt nivå av mobillyd fra høyttalerne på HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på HTC BoomSound med Dolby Audio for å bytte mellom teatermodus og musikkmodus.
Merk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgjengelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lyd ut.