Svare på en melding

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  3. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  4. Klikk på .

Svare på et annet telefonnummer for en kontakt

Når en kontakt har flere telefonnumre lagret på HTC One M9 Prime Camera Edition, kan du velge hvilket telefonnummer du vil svare.

Husk at hvis du ikke velger et annet tall, vil svaret ditt sendes til telefonnummeret som kontakten din brukte til å sende den siste meldingen.

1. Mens du viser utvekslingen av meldinger med en kontakt, klikker du på > Mottakers telefonnummer og velger hvilket telefonnummer du vil svare på.
  2. Klikk i området som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter svarmeldingen din.
  3. Klikk på .
Relaterte fremgangsmåter