Sende en tekstmelding (SMS)

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Skriv inn et kontaktnavn eller mobilnummer i Til-feltet.
  4. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  5. Klikk på eller trykk på for å lagre meldingen som en kladd.
    Merk:
    • Det er en begrensning på antall tegn for en enkelt tekstmelding (vises over ). Hvis du overskrider grensen, vil tekstmeldingen bli levert som én enhet, men du vil bli fakturert for mer enn én melding.
    • Tekstmeldingen din blir automatisk til en multimediemelding hvis du har oppgitt en e-postadresse for mottakeren, lagt ved et element eller skrevet en veldig lang melding.
Relaterte fremgangsmåter