Samtalelogg

Bruk Samtalelogg til å sjekke tapte anrop, oppringte numre og mottatte anrop.

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Sveip for å vise Samtalelogg-fanen.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på et navn eller nummer du vil ringe i listen.
    • Trykk på og hold et navn eller nummer på listen for å vise alternativmenyen.
    • Klikk på for å vise bare en bestemt type anrop, for eksempel tapte anrop eller utgående anrop.

Legge til et nytt telefonnummer i kontaktene fra Samtalelogg

1. I kategorien Samtalelogg klikker du på ved siden av det nye telefonnummeret.
  2. Velg om du vil opprette en ny kontakt eller lagre nummeret til en eksisterende kontakt.

Tømme Samtalelogg-listen

1. I kategorien Samtalelogg klikker du på > Fjern samtalelogg.
  2. Velg hvilke elementer du vil slette, og klikk på > Merk alle.
  3. Klikk på Slett.

Blokkere en anroper

Når du blokker et telefonnummer eller kontakt, avvises alle anrop fra telefonnummeret eller kontakten automatisk.

Åpne Samtalelogg, trykk og hold kontakten eller telefonnummeret som du vil blokkere, og trykk deretter på Blokker anroper.
Tips: Du kan alltid fjerne en anroper fra den blokkerte listen din. I Samtalelogg-skjermbildet trykker du på > Blokkerte kontakter. I kategorien Alle trykker du på og holder kontakten og velger Fjern blokkering av kontakter.