Dele telefonskjermbildet

Vil du vise noen bilder eller lære en venn hvordan en telefonfunksjon brukes? Skjermdeling lar deg vise telefonskjermbildet til personen du videochatter med. Du trenger en tredjeparts videochatapp for å bruke Skjermdeling.
  1. På videochatskjermbildet klikker du på > for å aktivere Skjermdeling.
  2. På telefonen går du til skjermbildet du vil dele, og klikker på . Du kan gå til et hvilket som skjermbilde på telefonen, så vil chattepartneren se det.
  3. Mens du deler skjermbildet, kan du:
    • Klikk på for å tegne. Spor fingeren på tvers av skjermen for å fremheve viktige deler.
    • Klikke på for å ta pause i skjermdelingen.
    • Klikke på for å stoppe skjermdelingen.