Ansiktssporing

Vil du at den andre parten alltid skal kunne se deg? Under en videochat med en tredjeparts app fokuserer Ansiktssporing på ansiktet ditt og eventuelle personer rundt deg, og sikrer at det holdes innenfor kameraets visningsvinkel. Ansiktssporing kan spore opptil 4 ansikter.
  1. Åpne videochatappen og klikk på for å åpne menyen.
  2. Klikk på for å slå på Ansiktssporing. Etter hvert som andre personer rundt deg trer inn i frontkameraets synsfelt, vil hver person vises i et vindu på den andre partens videochatskjermbilde. Kameraet vil zoome inn eller ut for å holde ansiktene i fokus når du beveger deg.
  3. Dra minivinduet hvor du vil.
  4. Avhengig av videochatappen kan du enkelt- eller dobbeltklikke på minivinduet for å bytte skjerm med den anropte deltakeren.
  5. Klikk på igjen for å slå av Ansiktssporing.