Ansiktsfusion

Lurer du på hvordan du ville sett ut hvis du delte trekk med en annen person? Ansiktsfusion bruker en persons bilde og et målansikt for å slå sammen de to bildene til ett.
Viktig: Hvis du vil bruke Ansiktsfusion, må du sørge for at:
  • Ansiktene i hvert bilde må være på 100 x 100 piksler eller mer.
  • Ansiktsbilder tas uten briller og uten tildekning av hår, en hatt eller andre gjenstander.
  • Motiver bør se mot kameraet for å oppnå optimale resultater.
  1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > .
  4. Klikk på og bla til bildet du vil slå sammen med.
  5. Dra glidebryteren for å bruke Ansiktsfusion på bildet.

Hvis du vil velge et annet målansikt, klikker du bare på miniatyren av ønsket person og blar til et nytt bilde.

6. Når du er fornøyd med resultatet, klikker du på og velger å lagre som et fotografi eller en video.