Dobbel eksponering

Med Dobbel eksponering kan du kombinere og blande to bilder og lage noe helt uvirkelig.

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > .
  4. Velg ditt andre bilde. Dette vil utgjøre topplaget .
  5. Dra laget for å flytte det.
  6. Dra fingrene fra hverandre eller sammen på laget for å justere dets størrelse.
  7. Klikk på for å åpne verktøylinjen.
  8. Klikk på , velg et annet blandingsalternativ for det valgte laget, og klikk på .
  9. Klikk på > , klikk på en innstilling og dra glidebryteren for å justere dens verdier.
  10. Hvis du vil justere bakgrunnslaget for å blande det med topplaget, klikker du på for å bytte til bakgrunnslaget.
  11. Klikk på en innstilling og dra glidebryteren for å justere dens verdier, og klikk på .
  12. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.