Prisme

Har du et lys og fargerikt bilde? Bruk Prisme-effekten for å lage friske krystallprismemønstre.
  1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > .
  4. Velg et prismemønster du vil bruke på fotografiet.
  5. Klikk på for å bytte til figurlaget. Du bør se figurlagikonet .
  6. Dra figuren for å flytte den.
  7. Dra fingrene fra hverandre eller sammen på figuren for å justere dens størrelse.
  8. Trykk på og hold figuren med to fingre, og dra deretter fingrene i en sirkelbevegelse for å rotere den.
  9. Klikk på for å vende tilbake til bildelaget , og dra fingrene fra hverandre eller sammen på bildet for å justere dets størrelse.
  10. Klikk på for å åpne verktøylinjen.
  11. Klikk på , juster innstillingene for fotolaget, og klikk på .
  12. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.