Lag GIF

Lag en animert gif som du raskt kan laste opp og dele.
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for seriebilder tatt på HTC One M9 Prime Camera Edition. Du kan identifisere seriebilder ved hjelp av -ikonet på miniatyren.
  1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > . Du vil se en animasjon av rammene.
  4. Dra trimglidebryterne dit du vil at en animert gif skal begynne og slutte.
  5. Trykk på .
  6. På neste skjermbilde kan du velge i hvilken retning animasjonen skal spilles av, angi animasjonens hastighet, velge hvilke rammer du vil inkludere og mye mer.
  7. Klikk på når du er utført.
  8. Velg animasjonens filkvalitet og klikk på OK.

Animasjonen blir lagret som en gif-fil. Du kan identifisere en gif-fil ved hjelp av -ikonet på miniatyren i Galleri.