Tegne på et fotografi

Skrible på bildene for moro skyld eller for å fremheve interessante deler.

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Dekor > .
  4. Dra strøkglidebryteren for å justere strøktykkelsen.
  5. Klikk på for å åpne verktøylinjen, velg en pennetype og klikk på for å skjule verktøylinjen.
  6. Velg en pennefarge fra fargelinjen.
  7. Tegn på fotografiet.

Du kan klikke på for å bytte til fullskjermsvisning.

8. Hvis du vil angre eller gjøre om en handling, åpner du verktøylinjen og klikker på eller .

Du kan også bruke viskelæret fra verktøylinjen til å fjerne bestemte deler av tegningen.

9. Trykk på .
  10. Klikk på , og klikk deretter på for å bla mellom før- og etterbilder.
  11. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.