Vise, redigere og lagre et Zoe-høydepunkt

Når du viser en gruppe av bilder og videoer, for eksempel et album, viser Galleri automatisk et Zoe-høydepunkt. Et Zoe-høydepunkt er en samling av klipp – som kan være fotografier, videoer eller begge deler – som Galleri har forhåndsvalgt, og som tilbyr ekstra bakgrunnsmusikk og spesialeffekter. Du kan redigere Zoe-høydepunktet og lagre det som en video.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Galleri.
  2. Klikk på og velg deretter hvordan du vil vise bildene og videoene.

Hvis du er i Tidslinje-visning, må du gå til kategorien Hendelser eller År .

3. Klikk på en flis for å åpne en gruppe av bilder og videoer. En forhåndsvisning av Zoe-høydepunktet vil deretter spilles av automatisk.
  4. Klikk på for å redigere Zoe-høydepunktet.

Du kan legge til, endre eller ordne klipp, velge et tema eller endre bakgrunnsmusikk.

5. Når du er ferdig med å redigere Zoe-høydepunktet, klikker du på for å lagre det som en video.
Du finner den lagrede videoen i albumet Zoe-høydepunkter.