Redigere en Hyperlapse-video

Opprett en dynamisk Hyperlapse-video med din HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Galleri.
  2. Klikk på en video som ble fanget i Hyperlapse-modus (merket med -ikonet), og klikk på .

Du kan også klikke på en vanlig video, klikke på skjermen for å vise betjeningskontroller og deretter klikke på for å gjøre om videoen til en Hyperlapse-video.

3. Juster hastigheten.
  4. Klikk på når du er utført.