Vise bilder og videoer i Galleri

Minneverdige øyeblikk. Bruk Galleri til å vise alle bilder og videoer. Vis dem sortert etter tid eller album. Når du viser bilder og videoer på skjerm, vil skjermnavigeringsknappene være skjult. Klikk på skjermen for å se Galleri-kontrollene og skjermnavigeringsknappene.

Vise fotografier og videoer organisert etter tidspunkt

Bytt til Tidslinje-visning når du vil vise bilder og videoer i henhold til tidspunktet da de ble tatt.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Galleri.
  2. Klikk på > Tidslinje.

Du vil deretter se kategoriikonene for bytting mellom forskjellige oppsett.

3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på for å vise bilder og videoer i en rutenettmønster.
    • Klikk på for å vise bilder og videoer organisert etter hendelser.
    • Klikk på for å vise bilder og videoer organisert etter år, og klikk deretter på en måned for å vise bildene du har tatt på den tiden.
  4. Klikk på et bilde eller en video for å vise elementet på full skjerm.
Tips: Du kan også skyve to fingre sammen eller fra hverandre på skjermen for å rulle gjennom oppsett basert på rutenett, hendelser og år.

Vise bilder og videoer etter album

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Galleri.
  2. Trykk på > Album.
  3. Klikk på en flis for å åpne et album.
  4. Klikk på et bilde eller en video for å vise elementet på full skjerm.