Ta et RAW-bilde

Vil du beholde flere detaljer i bildene, eller løse belysningsproblemer i etterbehandling?Med Pro-modus kan du ta bilder som vil lagres i som RAW-bildefiler i DNG-format, sammen med en komprimert JPG-versjon.

RAW-filen inneholder mer bildeinformasjon for behandling, og du kan bruke Bilderedigering-appens RAW-redigeringsverktøy eller et fotoredigeringsverktøy på datamaskinen til å forbedre bildene og oppnå ønsket utseende.

Merk: Når du tar et RAW-bilde, lagres både en RAW- og JPG-fil. RAW- og JPG-filene vil vises som en enkelt miniatyr i Galleri.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Klikk på > Pro.
  3. Kontroller at er valgt. I motsatt fall klikker du på for å endre det.

Merk av for bare hvis du vil lagre en komprimert JPG-versjon.

4. Trykk på .