Justere kamerainnstillinger manuelt

Vil du ha ekspertkontroll over kamerainnstillingene for forskjellige miljøer eller lysforhold. Bruk Pro-modus til å justere verdiene manuelt for innstillinger som hvitbalanse, eksponering, ISO og annet.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Klikk på > Pro.
  3. Klikk på en innstilling, og dra den over glidebryteren for å foreta justeringer.

Klikk på en innstilling igjen for å skjule glidebryteren.

4. Hvis du vil endre en innstilling tilbake til auto, klikker du på .
  5. Når du er klar til å ta et bilde, klikker du på .