Ta bilder med selvutløseren

Når du bruker selvutløseren, teller Kamera-appen ned før du tar bildet. Du kan angi nedtellingstiden.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Velg en fangstmodus du vil bruke. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Avhengig av den valgte fangstmodusen gjør du ett av følgende:
    • Klikk på hvis du ser dette ikonet, og klikk på ønsket nedtellingstid.
    • Klikk på > Selvutløser, og dra glidebryteren for å angi nedtellingstiden.
  4. Klikk på for å starte tidtakeren. Kameraet tar bildet etter nedtellingen.