Bruke Stemmestyrt Utløser

Stemmestyrt Utløser lar deg enkelt ta foto- eller videoselfier ved hjelp av talekontroll. Du behøver bare å slå på denne funksjonen i kamerainnstillingene.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Selfie-modus. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Klikk på > Kameraalternativer.
  4. Velg alternativet Stemmestyrt Utløser og trykk på .
  5. Still deg opp og ram inn deg selv i søkerskjermbildet.
  6. Se på frontkameraet og deretter:
    • Si Cheese eller Capture for å ta en fotoselfie.
    • Si Opptak for eller Ruller å spille inn en videoselfie.
Tips: Du kan også bruke taleopptak med hovedkameraet. Bytt til Kamera-modus og slå på Ta bilde med stemmen i kamerainnstillingene. Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.