Bruke hudretusjeringer med Live Makeup

Retusjer huden før du tar selfien. Live Makeup gjør huden din mykere i sanntid.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Selfie-modus. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Hvis du vil endre hudens mykhetsnivå, drar du glidebryteren over justeringslinjen.
Tips: Justeringslinjen vises i søkerskjermbildet som standard. Hvis du vil skjule det, klikker du på og fjerner merket for Live Makeup.