Bruke HDR

Når du tar portretter mot en lys bakgrunn, kan du bruke HDR (Høy dynamisk rekkevidde) for å fange inn motivene dine tydelig. HDR bringer frem detaljene i både høylysområdene og skyggepartiene, selv i belysning med høy kontrast.
Viktig: HDR fungerer best når motivet er stødig. Kameraet tar flere bilder ved ulike eksponeringsnivåer, og setter dem sammen til ett forbedret foto.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Kamera-modus hvis du ikke er i den allerede. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Kontroller at er valgt. I motsatt fall klikker du på for å endre det.
  4. Trykk på .