Ta kontinuerlige kamerabilder

Vil du ta fotoer av motiver i bevegelse? Uansett om det er minstens fotballkamp eller et billøp, kan du fange opp handlingen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Kamera-modus hvis du ikke er i den allerede. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Trykk på og hold lukkerknappen .

Kameraet tar kontinuerlige bilder av motivet.

4. Velg hva du vil gjøre med de kontinuerlige bildene:
    • For å bare beholde det bildet du liker best, velger du det og trykker deretter på Beste opptak.
    • Klikk på Slett, merk de uønskede bildene og klikk på Slett for å lagre bare de resterende bildene.
    • Hvis du vil lagre hele serien av bilder, trykker du bare på .
Relaterte fremgangsmåter