Måter å legge til innhold på HTC BlinkFeed

Personliggjør HTC BlinkFeed for visning av artikler og statusoppdateringer fra favorittnyhetskildene, kategoriene og appene du liker best.

Legge til kilder i HTC BlinkFeed

Legg til nyhetskilder som News Republic for å velge mellom mange forskjellige nyhetstjenester.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Klikk på , og klikk på kildene du vil legge til.

Velge feeder

Oppdag historier og artikler i HTC BlinkFeed.
Viktig: Du må legge til en nyhetskilde før du kan velge feeder.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Ved siden av News Republic klikker du på > Legg til emner.
  3. Sveip på tvers av skjermen for å bla i kategoriene.
  4. Velg en eller flere feeder.

Vise innhold fra appene dine og sosiale nettverk

Se dine venners innlegg i sosiale nettverk eller vise innhold fra HTC-apper akkurat nå HTC BlinkFeed.
Viktig:
  • Du må logge deg på dine sosiale nettverk før du kan poste en statusoppdatering fra HTC BlinkFeed.
  • Når du velger et sosialt nettverk for å HTC BlinkFeed, må du gi HTC Sense tilgangstillatelse til det.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Klikk på , og velg appene og de sosiale nettverkene du liker.

Søke etter og legge til et interessant emne

Ser du etter et mer konkret emne? Søk etter og velg interessante emner for å vise dem på HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Ved siden av News Republic klikker du på > Legg til emner.
  3. Klikk på , og klikk på Søk etter emner og tilbydere før du angir nøkkelordene for det du ser etter.
  4. Klikk på et resultat for å legge det til i Mine emner i News Republic-appen. Du kan også klikke på Vis feeder fra RSS-tilbydere for å se RSS-feeder knyttet til et emne. Hvis du ikke ser flisen, ruller du opp.

Abonnere på utenlandske nyhetskilder

Vil du holde deg oppdatert om gjeldende hendelser i mer enn én region? Du kan la nyhetskilder fra forskjellige land vises på HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Ved siden av News Republic klikker du på > Legg til emner.
  3. Klikk på ved siden av navnet på det lokale stedet eller regionen, og velg et ny sted.
  4. Velg feedene du vil legge til.

Gjøre lesing mer praktisk

Gjør lesing av HTC BlinkFeed-innhold mer praktisk med skrifter du kan endre størrelse på, eller nattlesingsmodus.
  1. I HTC BlinkFeed klikker du på en artikkel for å åpne den i News Republic.
  2. Klikk på og gjør ett av følgende:
    • Klikk på Nattmodus for å bytte til nattlesingsmodus.
    • Klikk på Skriftstørrelse og velg en skriftstørrelse.
Relaterte fremgangsmåter