Ordne apper

Apper-skjermbildet kan du ordne appene dine.
  1. Klikk på i HTC BlinkFeed eller et widgetpanel.
  2. Klikk på , og velg hvordan du vil ordne appene, for eksempel alfabetisk.

Hvis du vil gruppere apper i mapper eller omorganisere dem, velg Tilpasset.

Flytte apper og mapper

1. Apper-skjermbildet klikker du på > Tilpass.
  2. Klikk på > Omorganiser apper.
  3. Trykk på og hold en app eller mappe, og gjør ett av følgende:
    • Dra appen eller mappen til en annen posisjon på samme side. Vent til du ser appens ikon bevege seg bort før du slipper fingeren.
    • Dra appen eller mappen til pilen eller for å flytte den til en annen side.
  4. Når du er ferdig med å flytte apper og mapper, klikker du på .

Gruppere apper i en mappe

1. Apper-skjermbildet klikker du på > Tilpass.
  2. Klikk på > Omorganiser apper.
  3. Trykk på og hold en app og dra den deretter over til en annen app for å opprette en mappe automatisk.
  4. Hvis du vil legge til flere apper, drar du hver app over til mappen.
  5. Når du skal gi mappen et navn, åpner du den, klikker på tittellinjen og angir et mappenavn.
  6. Klikk på når du er ferdig.

Fjerne apper fra en mappe

1. Apper-skjermbildet klikker du på > Tilpass.
  2. Klikk på > Omorganiser apper.
  3. Bank på mappen for å åpne den.
  4. Trykk på og hold en app, og dra den ut til skjermbildet Apper. Vent til du ser appens ikon bevege seg bort før du slipper fingeren.
  5. Klikk på når du er ferdig med å fjerne apper.

Skjule eller vise apper

1. På skjermbildet Apper klikker du på > Skjul/vis apper.
  2. Velg appene du vil skjule, eller fjern merkene i avmerkingsboksene for å vise dem.
  3. Trykk på Ferdig.