Gruppere apper på widgetpanelet og startlinjen

1. Trykk på og hold en app og dra den deretter over til en annen app for å opprette en mappe automatisk.
  2. Bank på mappen for å åpne den.
  3. Klikk på mappevinduets tittellinje, og angi et nytt mappenavn.
  4. Legg til flere apper i mappen. Klikk på , velg appene dine og klikk på Ferdig.
Du kan også legge til snarveier til innstillinger eller informasjon i en mappe. Først legger du til en snarvei på et widgetpanel, så drar du den over i mappen.

Fjerne elementer fra en mappe

1. På startlinjen eller widgetpanelet klikker du på en mappe for å åpne den.
  2. Trykk på og hold en app eller snarvei i mappen, og dra den ut til .