Redigere paneler på startskjermbildet

Legge til eller fjerne et widgetpanel

Viktig:
  • Du vil ikke være i stand til å legge til et nytt widgetpanel hvis du allerede har nådd maksimumsgrensen.
  • HTC BlinkFeed vises alltid som første panel (hvis det ikke er fjernet). Et widgetpanel kan ikke legges til foran HTC BlinkFeed.
  1. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel.
  2. På popup-menyen klikker du på Administrer sider på startskjermbildet.
  3. Hvis du vil legge til et nytt widgetpanel, sveiper du til venstre inntil du ser -ikonet, og klikker på det.
  4. Hvis du vil fjerne et widgetpanel, sveiper du til venstre eller høyre inntil du ser panelet, og klikker på Fjern.
  5. Trykk på ved fullføring.

Ordne widgetpaneler

Viktig: Et widgetpanel kan ikke fjernes og settes inn foran HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed eller et hvilket som helst widgetpanel skyver du to fingre sammen for å tilpasse startskjermbildet.
  2. Trykk på og hold en widgetpanelminiatyr, og dra den til venstre eller høyre til ønsket posisjon.
  3. Trykk på når du er ferdig med å ordne widgetpanelene.

Flytte en widget eller et ikon

Du kan lett flytte en widget eller et ikon fra ett widgetpanel til en annet.
  1. Trykk på og hold widgeten eller ikonet med én finger.
  2. Med en annen finger flikker du til venstre eller høyre for å rotere skjermen til et annet widgetpanel.
  3. Slipp opp widgeten eller ikonet.

Fjerne en widget eller et ikon

1. Trykk på og hold widgeten eller ikonet du vil fjerne, og dra det deretter til .
  2. Når widgeten eller ikonet får rød farge, løfter du fingeren.
Relaterte fremgangsmåter