Legge til widgets på startskjermbildet

Widgeter gjør det lett å få tilgang til viktig informasjon og medieinnhold. Velg blant et utvalg av widgeter, og legg de mest nyttige til startskjermen.
  1. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel.
  2. I popup-menyen klikker du på Legg til apper og widgets.
  3. Trykk på > Widgeter.
  4. Rull gjennom widgets, eller klikk på for å søke etter en bestemt widget.

Enkelte miniprogrammer er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser.

5. Trykk og hold for å dra widgeten til et widgetpanel der du vil legge den til.
Du kan også legge til widgets som lar deg slå bestemte innstillinger av eller på, for eksempel Wi-Fi og Bluetooth.

Endre innstillingene for en widget

Du kan endre grunnleggende innstillinger for noen widgeter (for eksempel Kontakter-widgeten).

1. Trykk på og hold en widget på startsiden og dra den deretter til .
  2. Tilpass widgetinnstillinger.

Endre størrelse på en widget

Enkelte widgeter kan endres størrelse på etter at du har lagt dem til på startskjermbildet.
  1. Trykk og hold en widget på startskjermbildet, og slipp deretter fingeren din. Hvis en kant vises, betyr det at du kan endre størrelsen på widgeten.
  2. Dra sidene av grensen for å forstørre eller forminske widgeten.