Endre skjermskriften

Du kan endre skjermskriftens stil og størrelse, eller du kan laste ned nye skrifter online.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Personliggjør.
  2. Under Skrift klikker du på Skrifstil, og velg en av de innebygde skriftene. Du kan også klikke på for å gå online og laste ned nye skrifter.
  3. Klikk på Skriftstørrelse for å velge størrelsen på skriften.

Laste ned skrifter

Du må være logget på HTC-kontoen din for å laste ned skrifter.

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Personliggjør.
  2. Under Skrift klikker du på Skriftstil og klikker på .
  3. Klikk på for å velge en kategori.
  4. Velg en skrift og klikk på Last ned.
Hvis du vil bruke skriften, klikker du på Bruk.