Ringetoner, varslingslyder og alarmer

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Personliggjør.
  2. Under Lyd velger du forskjellige lyder for ringetone, systemvarsling og alarm.

Gå til applikasjonene Meldinger, E-post og Kalender for å velge lyder for henholdsvis nye meldinger, e-post og hendelsespåminnelser.

Tips: Vil du at alarmer skal ringe høyere, men at varsler skal være mer diskrete? I Innstillinger velger du Lyd og varsling > Volumer, og angir lydnivå for hver lydtype.