Laste ned temaer

Finn og last ned forhåndsdefinerte temaer som gjør det enkelt for deg å personliggjøre din HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Temaer.
  2. Klikk på Kom i gang.
  3. Logg på med din foretrukne konto.
  4. På skjermbildet Anbefalt sveiper du til venstre eller høyre under hver kategori for å bla mellom anbefalte elementer.
  5. Hvis du vil se alle tilgjengelige elementer for en kategori, sveiper du til venstre og klikk på Se alle.
  6. Klikk på et element for å se detaljskjermbildet.
  7. Klikk på Last ned.

Hvis du vil bruke temaet etter at nedlastingen er ferdig, klikker du på Bruk. Hvis temaet har tilpassede lyder, vil også alle ringetoner og varseltoner endres.