Ønsker du en rask innføring av telefonen?

Sjekk våre brukervennlige gjennomganger og de vanlige spørsmålene i appen Hjelp for å lære hvordan du bruker telefonen.
  • Når du ser flisen Hjelp i HTC BlinkFeed, klikker du ganske enkelt på flisen for å få vite mer om tipset.
  • På startskjermbildet klikker du på , før du finner og klikker på Hjelp.

Deretter kan du klikke på Søk etter hjelpeartikler og -videoer, og angi hva du ser etter. Eller du kan klikke på for å undersøke fremgangsmåter, vanlige spørsmål/svar og annet.

Merk: Hvis HTC Hjelp ikke er forhåndslastet på telefonen, kan du laste den ned fra Google Play.