Varsellampe

Varslingslampen viser et:
  • Kontinuerlig grønt lys når HTC One M9 Prime Camera Edition er koblet til en strømadapter eller en datamaskin og batteriet er fulladet.
  • Blinkende grønt lys når du har en ventende varsling.
  • Fast oransje lys når batteriet blir ladet.
  • Blinkende oransje lys når batterinivået blir veldig lavt.

Velge om du vil blinke med varsellampen

Du kan endre når du blinker og hvilke apper som blinker med varsellampen når det finnes nye varslinger.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lyd og varsling.
  2. Under Varslinger klikker du på Blink varsellys for varslinger. Velg om du alltid vil blinke med varsellampen eller bare blinke med den når skjermen er av.
  3. Klikk på Administrer LED-varslinger. Velge hvilke appvarslinger som lampen skal blinke for.
Tips: I andre apper sjekker du innstillingene for å finne ut om de har et alternativ for å blinke med lampen.