Varslingspanel

Varselikoner informerer deg om nye meldinger, kalenderhendelser, alarmer og aktiviteter som pågår som filer som lastes ned.
Når du ser varselikoner, åpne varslingspanelet for å se detaljer om varslingene som du har mottatt.
For å åpne varslingspanelet, dra ned fra øverst på skjermen.
  • Noen varslinger lar deg gjennomføre umiddelbare tiltak. Klikk for eksempel på en tapt samtalevarsling for å returnere anropet eller svare med en tekstmelding.
  • Trykk på varselikonet til venstre for å åpne korresponderende app.
  • For å avvise bare ett varsel i listen, drar du det til venstre eller høyre. Hvis du vil avvise alle ikke-permanente varsler, klikker du på .
Hvis du har flere varslinger, kan du rulle gjennom listeskjermen for å vise alle.
Merk: Du kan endre hvilke appvarslinger du vil motta. Se Administrere appvarsler.