Kommunisere med varsler på den låste skjermen

I tillegg til å se varslinger på den låste skjermen kan du også kommunisere med dem.
  1. Klikk på to ganger på et varsel for å gå direkte til den tilknyttede appen.
  2. Hvis du vil se hele listen over varslinger på den låste skjermen, sveiper du nedover på den låste skjermen. Du kan klikke på et blankt område på skjermen for å gå tilbake til den låste skjermen.
  3. Sveip til venstre eller høyre på varslingen for å fjerne den.
  4. Trykk på og hold en varsling for å se mer tilknyttet informasjon.
  5. Klikk på for å prioritere varslinger fra den tilknyttede appen.