Angi en skjermlås

Beskytt den personlige informasjonen din og forhindre at andre bruker HTC One M9 Prime Camera Edition uten din tillatelse.

Velg for å angi et skjermlåsmønster, en numerisk PIN eller andre metoder for å låse telefonen. Du blir bedt om å låse opp skjermen hver gang HTC One M9 Prime Camera Edition slås på eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås.
  3. Velg et skjermlåsalternativ og sett opp skjermlåsen.
  4. Klikk på Lås telefon etter og angi perioden med inaktivitet før skjermen skal låses.
    Tips: Du kan også fjerne merket for Gjør mønsteret synlig eller Gjør passord synlig hvis du ikke vil at skjermlåsen skal vises når du skriver den inn på skjermen.