Starte kameraet automatisk med Motion Launch Snap

Når skjermen er av, kan du vekke opp telefonen direkte til Kamera-appen.
  • Trykk på og hold VOLUM OPP- eller VOLUM NED-knappen, og løft opp telefonen i liggende retning.
  • Eller løft først telefonen i liggende retning, og trykk på VOLUM OPP- eller VOLUM NED-knappen med det samme.
Hvis du har satt en skjermlås med påloggingsdetaljer, blir du bedt om å angi påloggingsdetaljer når du forlater Kamera-appen.