Feste og løsne apper

Festing av apper, snarveier eller mapper til HTC Sense home-widgeten sikrer at de blir værende på widgeten.

Elementer i HTC Sense home-widgeten vil ha en av to tilstander: festet eller løsnet. Løsnede elementer vil automatisk endres til elementer som brukes oftere.

1. Startside-skjermbildet sveiper du til høyre eller venstre inntil du ser HTC Sense home-widgeten.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Når du skal feste et element, trykker og holder du inntil du ser .
    • Hvis du vil løsne et element, trykker og holder du inntil fremdriftslinjen viser at løsningen er fullført.