Åpne en app

• Trykk på en app på startlinjen nederst på startskjermen.
  • Klikk på for å gå til Apper-skjermbildet, og klikk på appen du vil bruke.
  • Klikk på Apper-skjermbildet og angi navnet på appen du ser etter.

Åpne en applikasjon eller mappe fra den låste skjermen

På den låste skjermen drar du et app- eller mappeikon til ringen for å låse opp skjermen og gå direkte til appen eller mappen.
Tips: Snarveiene på den låste skjermen er de samme som de du ser på startskjermbildets startlinje. For å endre snarveiene på den låste skjermen erstatter du applikasjonene eller mappene på startlinjen.
Hvis du har satt opp et annet sikkerhetslag, for eksempel et skjermlåsmønster eller en PIN-kode, vil du bli bedt om å oppgi legitimasjon før HTC One M9 Prime Camera Edition åpner appen eller mappen.