Bevegelser

Bruk bevegelser for å dempe HTC One M9 Prime Camera Edition, senke ringevolumet, og mer.

Løft opp telefonen for å besvare et anrop automatisk

Hvis du vil besvare et anrop automatisk, løfter du opp telefonen og ser på skjermen først for å se hvem som ringer før du holder telefonen opp mot øret.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Ring og velg eller fjern merket for Besvar anrop automatisk.

Flipp for å dempe

Hvis telefonen vender opp når du mottar et anrop, snur du telefonen for å slå av lyden.

Hvis du går til Innstillinger og klikker på Lyd og varsling > Flipp for å dempe, kan du sette telefonen til:

Demp en gang Demp bare én gang etter at telefonen er snudd. Mens telefonen fortsatt vender ned, vil den ringe å nytt når det finnes andre innkommende anrop.
Demp alltid Etter at du har snudd telefonen for å slå av ringelyd, holder du den alltid dempet mens den vender ned når det kommer andre innkommende anrop.

Svar ved et lavere volum

I et jobbmøte eller på restaurant plukker du opp HTC One M9 Prime Camera Edition ved et innkommende anrop for å senke ringetonevolumet.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Stille ring ved svar.

Øk ringevolumet automatisk mens telefonen er i lommen eller en pose

Lommemodus gjør at HTC One M9 Prime Camera Edition gjenkjenner når telefonen er i vesken eller lommen og hever ringevolumet slik at du kan høre ringingen selv i støyende miljøer.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Lommemodus.

Roter HTC One M9 Prime Camera Edition for å se bedre

Med mange skjermer kan du endre skjermretningen automatisk fra stående til liggende ved å snu HTC One M9 Prime Camera Edition i sideretning.

Når du skriver inn tekst, kan du snu HTC One M9 Prime Camera Edition i sideretning for å hente frem et større tastatur.