Få applikasjoner fra Google Play

Google Play er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC One M9 Prime Camera Edition. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • Du trenger en Google Wallet-konto for å kjøpe betalingsapper eller foreta applikasjonsinterne kjøp. Hvis du allerede har en Google-konto, legger du til Google Wallet ganske enkelt ved å logge på med ditt eksisterende brukernavn og passord på wallet.google.com.
  • Navnet på Play Butikk-appen kan variere avhengig av din region.
  • Muligheten til å kjøpe apper varierer fra region til region.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC One M9 Prime Camera Edition, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned apper som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC One M9 Prime Camera Edition. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Bla gjennom eller søke etter en app.
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjonen, klikker du på Installer (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen (for betalte applikasjoner).
  5. Klikk på Godta.
    Tips: Apper blir noen ganger oppdatert med forbedringer eller feilrettinger. For å laste ned oppdateringer automatisk, så klikker du, etter installering av applikasjonen, på > Automatisk oppdatering.
Når du skal åpne appen, går du til Apper-skjermbildet og klikker på den.

Gjenopprette applikasjoner fra Google Play

Har du oppgradert til en ny telefon, erstattet en tapt telefon eller gjort en fabrikknullstilling? Gjenopprett applikasjoner som du lastet ned tidligere.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill, sveip til kategorien Alle, og klikk på appen du vil gjenopprette.
  4. Installer appen.

For flere detaljer, se hjelp for Google Play.

Relaterte fremgangsmåter