Overføre innhold fra en Android-telefon

På den gamle Android-telefonen laster du ned HTCs overføringsverktøy og bruker det til å overføre innholdet til den nye HTC One M9 Prime Camera Edition.

Hvilke typer lokalt lagret innhold på den gamle telefonen som HTCs overføringsverktøy kan overføre inkluderer kontakter, meldinger, kalenderhendelser, bokmerker, musikk, bilder og videoer. Flere typer data, for eksempel anropslogger, e-postkontoer og enkelte HTC-appinnstillinger, kan overføres fra HTC-telefoner som har HTC Sense 5.5 eller høyere.

Viktig: Du trenger Android versjon 2.2 eller nyere for å bruke HTCs overføringsverktøy på den gamle telefonen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Hent innhold fra en annen telefon.
  2. Velg om du vil overføre fra en HTC Android-telefon eller en annen Android-telefon.
  3. På skjermbildet Hent innhold fra en annen telefon klikker du på Neste.
  4. Følg forslagene som vises på HTC One M9 Prime Camera Edition for å laste ned HTCs overføringsverktøy fra Google Play til den gamle telefonen, installere verktøyet og åpne det.
  5. Når du ser en PIN-kode på den gamle telefonen, må du kontrollere at samme PIN også vises på HTC One M9 Prime Camera Edition før du fortsetter.

Hvis PIN-koden ikke vises, klikker du på Prøv på nytt på den gamle telefonen. Hvis den fortsatt ikke vises, kan dette bety at den gamle telefonen ikke klarer å koble til HTC One M9 Prime Camera Edition. Når dette skjer, kan du prøve en annen overføringsmetode.

6. Klikk på Bekreft på den gamle telefonen.
  7. På den gamle telefonen velger du hvilke typer innhold du vil overføre, klikker på Overfør og klikker på Ja.
  8. Vent på at dataoverføringen fullføres.
  9. Klikk på Ferdig på begge telefoner.