Sette opp HTC One M9 Prime Camera Edition for første gang

Når du slår på HTC One M9 Prime Camera Edition for første gang, eller etter at du har gjort en fabrikktilbakestilling, blir du bedt om å sette den opp.
Tips: Du kan aktivere TalkBack for å navigere gjennom stemmetilbakemelding før du velger språk. Trykk på og hold to fingre på skjermen inntil du hører en melding som sier at tilgjengelighetsmodus er aktivert.
Gå gjennom oppsettet på enheten for å velge Internett-tilkobling, logge på Google-kontoen, sette opp enhetsbeskyttelsen for HTC One M9 Prime Camera Edition og annet.
Bruk Android Backup-tjenesten hvis du brukte den til å sikkerhetskopiere den gamle telefonen tidligere. På skjermbildet Hent apper og data klikker du på Gjenopprett fra denne sikkerhetskopien. Fra menyen velger du den gamle telefonen hvis du vil gjenopprette appene dine fra en tidligere telefon som ble sikkerhetskopiert ved hjelp av Android Backup-tjenesten. I motsatt fall klikker du på Sett opp som ny enhet.
Merk:
Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. For å unngå datagebyrer kan du deaktivere disse funksjonene under Innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringstjenester, se Slå plasseringstjenester av eller på.